Αποχαιρετιστήρια επιστολή Διευθυντή

Αγαπητοί μαθητές

αγαπητοί συνάδελφοι εκπαιδευτικοί

αγαπητοί γονείς & κηδεμόνες

αγαπητοί  συνεργάτες

     Με τη λήξη του διδακτικού έτους 2019-2020 και ενόψει της αποχώρησής μου (λόγω συνταξιοδότησης), απ’ τη θέση του Δ/ντή του Δημοτικού Σχολείου Ν. Νικομήδειας – Ν. & Π. Λυκογιάννης – Λαζοχωρίου – Ταγαροχωρίου, μετά από παραμονή τριών σχολικών ετών, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους  απ’ τα βάθη της ψυχής μου, για την αμέριστη συμπαράστασή σας, την εμπιστοσύνη που δείξατε στο πρόσωπό μου, αλλά και την εποικοδομητική και άριστη συνεργασία μας.

     Ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς, για την προσφορά τους και την άοκνη προσπάθειά τους για το διδακτικό και παιδαγωγικό όφελος των μαθητών και για την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου. Συνεργαστήκαμε και μοιραστήκαμε μαζί, κοινούς προβληματισμούς και οράματα για μια καλύτερη παιδεία. Πορευτήκαμε μαζί αυτά τα χρόνια και εύχομαι να συνεχίσετε να αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες και να εισάγετε καινοτομίες που θα ανανεώνουν τη διδακτική διαδικασία.

    Ευχαριστώ τις καθαρίστριες, που φρόντιζαν επιμελώς για την υγιεινή και την καθαριότητα του σχολείου με μεγάλο ζήλο, παρά τα όποια προβλήματα.

     Ευχαριστώ επίσης τον Πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του σχολείου, που πάντα ήταν συμπαραστάτες μας και βοήθησαν στην επίλυση πολλών προβλημάτων.

      Σας ευχαριστώ  όλους  και εύχομαι, υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα. Ιδιαίτερα εύχομαι στους μαθητές καλή πρόοδο και να μην ξεχνούν ποτέ να βάζουν υψηλούς στόχους στη ζωή τους.

Ν. Λυκογιάννη 30 Ιουνίου 2020

Με εκτίμηση

Θεόδωρος Α. Καρακελίδης

Δημοσιεύθηκε στην Ανακοινώσεις, Τα νέα μας. Αποθηκεύστε τον μόνιμο σύνδεσμο.